Skræddersyede løsninger

Burton Consulting udvikler skræddersyede softwareløsninger som automatiserer tidskrævende og manuelle arbejdsopgaver i virksomheder.

Jack Burton Rasmussen
IT Konsulent

Ved at indsende mine data accepterer jeg at blive kontaktet

Vi arbejder passioneret med at udvikle individuelle og skræddersyede løsninger som kan optimere og forenkle arbejdsprocesser. Det frigiver ressourcer til dét der er vigtigt for jer – så arbejdet kan udføres hurtigere og mere smidigt.

Alle virksomheder er forskellige, og sammen kan vi identificere de områder hvor det vil skabe størst værdi for jer at implementere nye softwareløsninger, uanset om formålet er at indsamle data, skabe overblik eller lette tunge indtastningsopgaver

Burton Consulting er jeres samarbejdspartner, og vi rådgiver jer igennem hele processen. Vi er med fra idé til optimering og til programmeringen af jeres nye softwareløsning. På den måde sikrer vi en løsning der skaber resultater for jer.

Afhængig af opgavens omfang og krav til automatisering, tilbyder vi både freelancearbejde og kontraktarbejde. Prisen aftales på baggrund af jeres ønsker og behov.

For at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer, så udfyld kontaktformularen.

Du kan også kontakte os direkte på telefon ved at klikke herunder.