IT Projektledelse

Vi driver dine projekter frem og fjerner frustrerende forhindringer for dine medarbejdere. På den måde bliver de fri til at skabe værdi for din virksomhed.

Jack Burton Rasmussen
IT Konsulent

Ved at indsende mine data accepterer jeg at blive kontaktet

SAFe (Scaled Agile Framework)

Vi bruger SAFe for at forbedre medarbejder engagementet, teamets produktivitet samt kvaliteten af produkter og løsninger, samtidig med at vi formindsker tiden før at produktet kommer på markedet. Alt sammen skalerbart og konfigurerbart, uanset størrelse, industri eller kompleksitet.

Som Scrum Master indgår vi i en periode i din virksomheds dagligdag. Gennem kontinuerlig kontakt med teamet sikrer vi, at de forskellige medarbejdere på et projekt aldrig står stille og venter på kolleger. Grundlæggende er en Scrum Masters opgave at fjerne de irritationer og forhindringer, som kan skabe gnidninger og forsinkelser i det daglige arbejde.

Scrum Master

Venlig Lean

Vi opfatter medarbejderes trivsel som altafgørende for, at medarbejderne kan præstere og skabe værdi for virksomheden. Den generelle tanke bag Lean er at fjerne spild og unødvendige ikke-værdiskabende aktiviteter fra dagligdagen. Vi fokuserer på din virksomheds værdiskabelse, på at skabe flow i værdikæden og på sikre optimal ordrestyring.

Vores arbejde handler derfor om at fjerne eller automatisere de ikke-værdiskabende – eller værdisænkende – daglige aktiviteter, der opstår i en virksomhed, så medarbejderne kan få en bedre hverdag. Fordi vi sætter medarbejdernes trivsel først, er der i vores analyse selvfølgelig også plads til basser om fredagen – det kalder vi Venlig Lean.